Over WinLed

WinLed is een jong bedrijf in de verlichtingsmarkt maar wel één waar een organisatie met 85 jaar ervaring achter staat. Het bedrijf is namenlijk onderdeel van Winterwarm Heating Solutions in Winterswijk:

Link: https://www.winterwarm.nl

"Winterwarm is een naam waar vele bedrijven de winter warm mee doorkomen. Een naam die al 85 jaar garant staat voor betrouwbare verwarmingstoestellen voor industriele toepassingen, gedegen advies, efficiënte levering en snelle service met producten die voldoen aan de internationale normen en eisen. Door de marktontwikkelingen op de voet te volgen, is de eigen R&D afdeling voortdurend bezig het bestaande programma verder te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Winterwarm heeft hierdoor in Nederland een leidende marktpositie weten te veroveren; daarnaast wordt een groot deel van de omzet gerealiseerd door export in Europa en ver daar buiten."

Focus op kwaliteit

Het fundament onder WinLed is hetzelfde als onder Winterwarm: een betrouwbare, innovatieve organisatie die Nederlandse producten levert van hoogstaande kwaliteit. Zoveel mogelijk componenten van de LED verlichtingsseries worden van Nederlandse leveranciers betrokken; een aantal wordt in Winterswijk geproduceerd. Alle WinLed producten worden in eigen beheer geassembleerd zodat het aftesten, en daarmee de controle op de kwaliteit in eigen handen ligt. Winterwarm is al sinds 1992 ISO 9001 gecertificeerd; het weet daarom als geen ander hoe men de kwaliteit van een ontwikkelings- en productieproces onder controle houdt.

Afbeelding: DSC_0463

Nederlands fabricaat

Uiteraard is de ontwikkeling, productie en verkoop van luchtverwarmers  heel wat anders dan de ontwikkeling, productie en verkoop van LED armaturen. Voor deze nieuwe kennis hebben wij ons verzekerd van de medewerking van een aantal partners die al jaren werkzaam zijn in de verlichtingsbranche. Wij zijn er van overtuigd dat we gezamenlijk het Nederlandse bedrijfsleven kunnen bieden waar het om vraagt:

LED verlichting van hoge kwaliteit en betrouwbaar Nederlands fabricaat, verkrijgbaar via de Nederlandse groothandel, met ondersteuning op het gebied van advisering en after-sales.