WinLed winkelverlichting

In winkels en showrooms heeft verlichting een dubbele functie: de armaturen zorgen niet alleen voor de noodzakelijke verlichting van de ruimte maar dienen ook de producten op een aantrekkelijke wijze uit te lichten. Er is een directe relatie tussen omzet en verlichting.

Sfeerbepalend

De keuze voor het armatuur wordt in de eerste plaats bepaald door wat voor soort winkel het is, en wat voor producten er verkocht worden. Is het een wat kleinere winkel, bijv. schoenenzaak, kledingzaak, huishoudartikelenwinkel of een showroom met een systeemplafond, dan kiest men meestal voor de WinLed Office-serie. Betreft het een bouwmarkt of een supermarkt met relatief hoge plafonds , dan ligt de WinLed Skyline-serie meer voor de hand.

Spelen met licht

Heel belangrijk is een goed lichtplan voor uw winkel of showroom te maken zodat er geen donkere hoeken ontstaan, maar dat wel een bepaalde sfeer wordt gecreëerd die past bij de verkochte producten en het imago van uw bedrijf. Zo biedt de Office serie twee verschillende lichtkleuren (3000K = warm wit en 4000K = helder wit), en 2 types onderplaten (Opaal en Prisma). Deze armaturen zijn ook in dimbare uitvoering verkrijgbaar zodat men de hoeveelheid licht altijd zelf kan bepalen. Met LED spotjes kan men op bepaalde plekken nog extra lichtaccenten creëren.

Winled Skyline Lijnverlichting

Functioneel licht

Hebt u bijvoorbeeld een autoshowroom dan is overal helder licht belangrijk. Een auto dien je van alle kanten te kunnen bekijken en een showroom met rondom glas heeft in het donker een enorme uitstraling naar buiten. Voor bouwmarktverlichting is het weer van belang dat ook de kleinste schroefjes en moertjes goed te vinden zijn, en de bewegwijzering in de gangpaden goed te lezen is. De WinLed Skyline is daarom een goede keuze vanwege de hoge lichtopbrengst en lange levensduur. Ook de Skyline is overigens dimbaar door middel van Dali-aansturing.

Energiezuinig

Door toepassing van Office of Skyline LED armaturen kunt u zonder zuinig te zijn met de verlichting van uw pand toch duurzaam bezig zijn. Beide LED armaturen zijn zeer efficiënt met een lichtopbrengst van meer dan 120 lm/W. Ten opzichte van traditionele armaturen kan men tot 65% energie besparen. 

Hoge kwaliteit van LED en armatuur

WinLed armaturen moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaards. De assemblage van de Office en de Skyline armaturen vindt in onze eigen fabriek plaats zodat wij dit proces zelf kunnen controleren. Dit geldt ook voor het maken van de behuizing en de profielen voor de Office en de Skyline. Het aluminium extrusieprofiel van de Skyline is zo ontworpen dat er een optimale koeling voor de driver en de LED's gerealiseerd wordt. De LED boards van de Office armaturen komen van één van Nederlands best bekend staande leveranciers: BHC uit ’s Heerenberg.  

garantie winkelverlichting

Waarom kiezen voor WinLed winkelverlichting?

 • Uitstekende kleurweergave en lichtopbrengst 
 • Hoge lichtopbrengst > 120 lm/W
 • Behoudt van lichtintensiteit en lichtkleur, óók na 5 jaar
 • Hoge energiebesparing mogelijk (tot 65%!)
 • Optimale warmtehuishouding (verlengt levensduur) 
 • Levensduur >70.000 uur
 • CE-gekeurd
 • Nederlands kwaliteitsproduct 
 • 5 jaar garantie
 • Montageservice mogelijk door ons eigen montageteam
   

Bekijk onze producten