Verkoopadressen

Onze LED verlichting vindt u bij uw elektrotechnische installateur en groothandelaren Technische Unie en Solar.

Elektrotechnisch installateur

Voor de installatie en aanschaf van WinLed armaturen kunt u terecht bij iedere elektrotechnische installateur bij u in de buurt. Indien u een advies bij WinLed aanvraagt, ontvangt u tevens een brutoprijs, inclusief de benodigde artikelnummers. Alle WinLed armaturen zijn door uw installateur te bestellen bij Technische Unie. De WinLed Skyline lijnarmaturen zijn tevens verkrijgbaar bij Solar als Solar Light Premium product.

Link: https://www.technischeunie.nl/

Technische Unie

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met ruim 280.000 artikelen levert Technische Unie installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, sanitair, verwarming, klimaattechniek, consumentenproducten en persoonlijke beschermingsmiddelen. De klanten van Technische Unie zijn actief in de installatiebranche, industrie, overheid en detailhandel. www.technischeunie.nl

Link: https://www.solarnederland.nl/

Solar

Solar biedt installerend Nederland een breed assortiment producten in iedere tak van sport waar een installateur maar actief in kan zijn. Daarnaast heeft Solar een aantal concepten opgezet om de installateur van onafhankelijk advies te kunnen voorzien.
Eén van die concepten is Solar Light waarmee zij de installateur ontzorgen van lichtberekening tot levering aan de klant. De led lijnverlichting van WinLed is als Premium product opgenomen in dit assortiment en uit voorraad leverbaar.