WinLed Terreinverlichting LED

Een goede terreinverlichting van uw buitenterrein is een belangrijke zaak. Natuurlijk uit het oogpunt van veiligheid: een terrein dat tot in alle hoeken goed is uitgelicht nodigt niet snel uit tot onwenselijke betreding van het terrein. Bewegingen worden snel waargenomen en gezichten kunt u sneller herkennen.

Veilig werken met LED terreinverlichting

Uiteraard is goed werklicht in de avond en de vroege morgen van groot belang voor uw werknemers. Zij dienen goed te kunnen zien waar ze mee bezig zijn. LED licht zorgt voor een veel betere kleurherkenning omdat kleuren natuurgetrouw worden weergegeven. Wel zo handig als bij het lossen van een vrachtwagen de labels goed leesbaar zijn zodat de goederen snel op de juiste plek gebracht kunnen worden. Ook is veiligheid op de los- en laadplaats natuurlijk een belangrijk issue. U wilt uw werknemers graag voor een misstap van een trap of een laadplatform behoeden.

Overal helder LED licht

De WinLed Outdoor serie is uitermate geschikt om voor optimale terreinverlichting zorg te dragen. De LED armaturen geven een helder witte kleur van 5500K af. Het terrein wordt hiermee gelijkmatig en helder verlicht zonder de hotspots onder de mast zoals die bij toepassing van traditionele gasontladingslampen optreden. Indien camera’s aanwezig zijn, neemt de kwaliteit van de beelden sterk toe.

Hoge kwaliteit van LED en armatuur

Met een verwachte levensduur van meer dan 100.000 uur is de kwaliteit van de Outdoor armatuur bovengemiddeld te noemen. Dit wordt gerealiseerd door de speciale wijze waarop de high power LED's zijn aangebracht: deze zijn op een keramische drager onder UV-licht verlijmd op de gietijzeren behuizing. Dit zorgt voor een perfecte afvoer van de warmte naar buiten.
Bij LED verlichting is dit immers het allerbelangrijkste: hoe beter de warmte van de LED's afgevoerd wordt, des te beter dit is voor de levensduur van de armatuur. Het armatuur zelf is goed bestand tegen vandalisme (K10), water- en stofdicht (IP65)  en onderhoudsvrij.

Diverse modellen terreinverlichting beschikbaar

De WinLed Outdoor armaturen worden geleverd met 60mm draaibare paal adapter (incl. 1m. kabel) waarvan de hoek traploos is in te stellen. Deze kunt u aan de muur monteren of op een lantaarnpaal. U kunt kiezen voor een circulaire of asymmetrische lichtbundel in 3 verschillende vermogens voor resp. een helder cirkelvormig lichtpatroon of een meer diffuus ovalen lichtpatroon. De 2 kleinste vermogens, 30 W en 60 W, hebben een zeer hoge lichtopbrengst van resp. 130 en 120 lm/W; de 90 W. versie ligt met 102 lm/W op een gemiddelde lichtopbrengst in vergelijking met gelijksoortige armaturen. De onderlinge afstand tussen de armaturen kan tussen de 25- en 50 meter bedragen, afhankelijk van montagehoogte, gekozen vermogen en lichtbundel.

garantie terreinverlichting

Waarom WinLed Outdoor terreinverlichting?

  • Superieur licht
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • Energiezuinige armaturen
  • Lange levensduur
  • Een veilig gevoel
  • 5 jaar garantie
  • Montageservice mogelijk door ons eigen montageteam
Winled Outdoor en Terreinverlichting

WinLed Outdoor als terreinverlichting

De WinLed Outdoor zorgt niet alleen voor licht bij buitenwerkzaamheden maar zorgt ook voor veiligheid rondom uw gebouw. Effectief èn mooi.

Bekijk de WinLed Outdoor serie