WinLed Office kantoorverlichting

Goed licht is het halve werk; daar kan niemand het mee oneens zijn. Prettige verlichting van de werkplek zorgt er immers voor dat we efficiënt kunnen werken en dat ook de hele dag kunnen voortzetten zonder dat er klachten ontstaan. Het licht moet helder zijn, maar niet te fel; de lichtopbrengst op het bureau moet voldoende zijn en het licht mag niet trillen (een klacht die vaak optreedt bij toepassing van TL-armaturen maar wat bij ledverlichting niet voorkomt).

Led Kantoor: Grote keuze in LED Verlichting

Voor kantoorruimtes zijn er onnoemelijk veel LED armaturen verkrijgbaar van modern design tot puur functioneel. Het armatuur dient bij de functie van de ruimte en de inrichtingsstijl van het bedrijf te passen. Zo kunnen een paar mooie hanglampen een showroom helemaal af maken, of past een strakke design bureaulamp heel goed in het directiekantoor of bij de receptie. Zolang het maar LED armaturen zijn, blijven de voordelen van LED verlichting van kracht. Voor iedere sfeer en omgeving is een geschikte LED lamp te vinden want de tijd dat LED lampen alleen kil licht konden verspreiden, is al lang voorbij.

LED verlichting in systeemplafonds

Het meest toegepaste type LED verlichting in kantoren is het inlegarmatuur in het systeemplafond. Deze kan als basisverlichting dienen, maar in 95% van de situaties vormen de inlegarmaturen de hoofdverlichting. Ze zijn immers flexibel in het plafond te plaatsen, hebben een optimale lichtopbrengst en zijn qua lichtopbrengst en lichtkleur zelfs aan individuele wensen aan te passen. 

Energieverbruik minimaliseren

LED verlichting verbruikt standaard al gemiddeld 65% minder energie dan TL-verlichting. De digitale aansturings-mogelijkheden kunnen een nog grotere besparing realiseren. Zo kan ingesteld worden dat de LED verlichting automatisch aan- of uitschakelt bij aan- of afwezigheid van personen in de ruimte, of er kan een tijdsprogramma ingesteld worden. Zelfs is het mogelijk de hoeveelheid licht automatisch aan te laten passen aan de hoeveelheid daglicht inval. 

WinLed Office

De WinLed Office serie bevat de 2 types armaturen voor de meest voorkomende maten systeemplafondpanelen: 60x60cm en 120x30cm met een lichtopbrengst van 3600lm (30 W). Hierbij kan gekozen worden voor een opalen plaat of een prisma plaat aan de onderzijde, dit is geheel naar eigen keuze. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleursterktes: 3000K (warm wit) of 4000K (helder wit), in wel en niet-dimbare uitvoering.

Hoge kwaliteit van LED en armatuur

De WinLed Office is een echt Nederlands kwaliteitsproduct waarbij het stalen raam door WinLed zelf wordt gemaakt, de driver van Osram is en de LED boards uit ’s Heerenberg (BHC) komen. De assemblage en het aftesten vindt bij WinLed zelf plaats. Heel belangrijk: de lichtintensiteit en lichtkleur zijn ook na 5 jaar intensief gebruik nog steeds even goed als op het moment van plaatsing. Het loont echt om TL-verlichting door LED verlichting te vervangen: afhankelijk van het gebruik, kan de investering binnen 3 jaar terugverdiend zijn.

garantie kantoorverlichting

Waarom kiezen voor WinLed Office kantoorverlichting?

  • Zeer efficiënt: 120 lm/W
  • Behoudt van lichtintensiteit en lichtkleur, óók na 5 jaar
  • Uitstekende kleurweergave, lichtopbrengst en gelijkmatigheid
  • Optimale warmtehuishouding (verlengt levensduur)
  • Lange levensduur >70.000 branduren 
  • Energiebesparend
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • 5 jaar garantie
  • Montageservice mogelijk door ons eigen montageteam
WinLed Office

WinLed Office als kantoorverlichting

De WinLed Office serie is een stevig armatuur voor inbouw in systeemplafonds. Voor optimaal licht in ieder kantoor, maar ook in uw showroom of kantine.

Bekijk de WinLed Office serie