Toepassingen LED verlichting

Licht geeft kracht en energie. Het regelt onze dagindeling, het vergroot ons welzijn en bevordert de concentratie. Een goede lichtkwaliteit in onze werkomgeving zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen werken en ons prettig voelen.

LED verlichting kan die goede lichtkwaliteit realiseren daar het licht levert dat het meest op daglicht lijkt. En daar voelen we ons het prettigst bij. De beschikbaarheid van verschillende LED kleuren en lichtopbrengsten zorgt ervoor dat voor iedere soort omgeving een geschikt lichtarmatuur gevonden kan worden. Als vanzelf nemen dan de werkprestaties toe.
Een win-win situatie: de werknemer voelt zich prettiger op zijn werkplek en het levert de werkgever meer rendement op.

LED verlichting voor iedere ruimte

De LED-revolutie is in volle gang. Het aandeel verlichting op de energierekening is niet onaanzienlijk en met LED verlichting zijn hierop forse besparingen mogelijk. De tijd dat LED alleen werd toegepast in spotjes en designlampen is voorbij. Op grote schaal worden nu verlichtingsarmaturen bedrijfsmatig toegepast zoals in bedrijfsgebouwen, winkels, kantoren, magazijnen, etc. WinLed richt zich met haar productenpakket juist op deze toepassingen:

LED verlichting in uw bedrijf

Wanneer u LED verlichting in een bedrijfspand gaat plaatsen, wilt u er zeker van zijn dat u kwalitatief goede producten koopt. Maar hoe onderscheidt u nu de goede van de slechte armaturen? Hoe weet u zeker dat over twee jaar niet nog maar de helft van de lichtoutput uit de armaturen komt? Hoe voorkomt u die teleurstelling?

Hierop is maar één antwoord mogelijk: door voor een betrouwbare Nederlandse fabrikant te kiezen die van begin tot eind het ontwerp, de engineering en de productie van de armaturen in eigen huis uitvoert, en dus ook alle kennis in huis heeft. Een fabrikant die samenwerkt met hoog-aangeschreven leveranciers van componenten, het liefst ook uit Nederland zodat snel schakelen mogelijk is. Een leverancier met een flexibele organisatie die serviceverlening hoog in het vaandel heeft staan, graag een lichtplan advies voor uw bedrijfshal maakt maar ook na de installatie nog voor u klaar staat. Eentje die bovendien de bouw- en installatiewereld goed kent en weet hoe ze installateurs kunnen ondersteunen. Daarom kiest u voor WinLed!