Afbeelding: WinLed Vacature (3)

Vacature Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst

Vanwege de continue groei van zowel Winterwarm als WinLed zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, uiterst gemotiveerde:

Technisch commercieel medewerker voor onze Binnendienst  

De functie
In de rol van technisch commercieel medewerker binnendienst ben je voornamelijk werkzaam voor WinLed, gespecialiseerd in LED verlichtingsarmaturen voor de business-to-business markt. Als de organisatiebehoefte het vraagt, zul je ook bijspringen op de binnendienst van Winterwarm, gericht op verwarmingstoestellen.

In deze functie werk je veelal samen met onze accountmanager, waarvoor jij als zijn rechterhand fungeert. Je ondersteunt hem vanuit de binnendienst in allerlei voorkomende werkzaamheden voor WinLed. In grote lijnen verwerk jij de aanvragen die je ontvangt van je collega en werk jij deze tot in de puntjes uit. Voor de klant ben jij het verlengstuk in onze organisatie. Samen met je collega van het bedrijfsbureau (o.a. verantwoordelijk voor werkvoorbereiding & inkoop) vertaal je verkopen naar het productieproces.

Uiteindelijk zul je jouw kennis en kunde op gebied van onze verwarmingstoestellen ook verder uitbreiden zodat je in de toekomst aan de slag kan gaan met verwarmingsadviezen. Daarbij zal de sales manager Nederland van Winterwarm je wegwijs maken.

Kortom; een afwisselende fulltime baan waarbij jij de spin in het web bent van ons verkoopproces. Je kunt zowel je steentje bijdragen aan het positioneren van WinLed in de markt, als het verdere groeiproces van Winterwarm. Wat deze functie zo leuk en uitdagend maakt is de grote mate van vrijheid die het WinLed team krijgt om samen de eigen ‘’toko’’ te runnen.

Welke werkzaamheden liggen er straks op jouw bordje?

WinLed

 • Lichtberekeningen maken en lichtplannen opstellen in DIAlux
 • Het maken van montagetekeningen voor onze montageservice  
 • Offertes uitwerken en verwerken in het ERP systeem Exact
 • Samen met je collega het contact met (potentiele) klanten onderhouden middels telefonie en mail
 • Ondersteuning bij marketing gerelateerde werkzaamheden voor WinLed, te denken aan het schrijven van nieuwsberichten en beursdeelnames mede organiseren
 • Een aantal keer per jaar meegaan/presentaties geven op beurzen

Winterwarm

 • Verwarmingsadviezen uitwerken en nabellen
 • Verkopen doorzetten aan het hoofd van de verkoop binnendienst

Wie zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die fulltime beschikbaar is om zijn of haar dosis energie in te zetten binnen ons bedrijf! Jij denkt in mogelijkheden & kansen én bent leergierig. De nieuwe binnendienst medewerker heeft uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden, wat zowel tot uiting komt naar de (potentiele) klanten toe (klantgerichtheid) als naar het team (samenwerken). Je zult zowel in teamverband als zelfstandig moeten kunnen werken aangezien je buitendienst collega vaak buiten de deur werkzaam is. Het is daarom van groot belang dat jij een proactieve houding hebt en het werk ziet liggen en ook oppakt.

Jouw profiel

 • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding of MBO+ / HBO- werk en denkniveau
 • Je beschikt over een commerciële instelling
 • Tekening kunnen lezen is een vereiste
 • Enigszins wat werkervaring opgedaan in een technische commerciële werkomgeving
 • Je hebt affiniteit met (elektro)techniek en LED-verlichting
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste (goede Engels- en Duitse taalvaardigheid is mooi meegenomen maar geen vereiste)
 • Ervaring met AutoCAD (of een ander tekenprogramma) en kennis van DIAlux (lichtberekeningssoftware) is een pré

WinLed & Winterwarm
WinLed is een jong bedrijf in de verlichtingsmarkt. Het bedrijf is producent en leverancier van LED verlichting voor toepassingen in bedrijfsmatige omgevingen, zoals kantoren, bedrijfshallen, winkels, magazijnen en buitenterreinen. WinLed is opgericht in 2015 en maakt onderdeel uit van Winterwarm Heating Solutions.

Winterwarm Heating Solutions is een bedrijf waar vele bedrijven de winter warm mee doorkomen. Een naam die al meer dan 80 jaar garant staat voor betrouwbare verwarmingstoestellen voor de industriële en agrarische markt wereldwijd.
Het fundament onder WinLed is hetzelfde als onder Winterwarm: een betrouwbare, innovatie organisatie die Nederlandse producten levert van hoogstaande kwaliteit.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je krijgt een verantwoordelijke rol in de organisatie waarbij jij er écht toe doet. Je werkt in een gezonde en ambitieuze organisatie die zich verder blijft ontwikkelen. Alle medewerkers zetten zich voor de volle 100% in. De betrokkenheid bij de organisatie én de betrokkenheid naar elkaar toe is erg groot. De activiteiten die onze actieve personeelsvereniging organiseert zijn dan ook altijd een groot succes.

Verder biedt Winterwarm een marktconform salaris volgens de CAO Metalektro (Grootmetaal) dat gepaard gaat met een ruim aantal vakantie- en ATV dagen (40 in totaal). Ook geniet je jaarlijks mee in een aantrekkelijke winstdelingsregeling. Tot slot biedt Winterwarm (scholings) mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld op gebied van verlichtingskunde.

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet langer én reageer!

Je kunt jouw interesse kenbaar maken middels een motivatiebrief met bijbehorend cv. Solliciteren kan tot 30 november via:
Anouk Woordes - mailadres: a.woordes@winterwarm.nl of of solliciteer direct via deze link.

Wil je meer informatie over deze vacature? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 0543-546300. Je kunt vragen naar Timo Kuiper (WinLed) of Anouk Woordes (HRM).

Ben je zelf niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar ken je wel iemand waarvoor deze baan op het lijf geschreven is? Ook dan komen we graag met hem/haar in contact!