Winled Team zoek nieuw personeel

Vacature Medewerker Binnendienst (werkvoorbereiding)

Vanwege de continue groei van zowel WinLed zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, uiterst gemotiveerde:

Medewerker Binnendienst (werkvoorbereiding)  

De functie
WinLed is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van LED verlichtingsarmaturen voor de business-to-business markt. In de rol van medewerker binnendienst/werkvoorbereiding werk je nauw samen met de accountmanager van WinLed en ondersteunt hem in de begeleiding van de projecten. In grote lijnen verwerk jij de aanvragen die je ontvangt van je collega en werk je deze tot in de puntjes uit. Zodra een project opdracht wordt, ben jij voor de klant het verlengstuk in onze organisatie. Samen met je collega van het bedrijfsbureau (o.a. verantwoordelijk voor productie aansturing & inkoop) vertaal je de verkopen naar het productieproces tot aan de uitlevering van het project. 

Kortom, een afwisselende fulltime baan waarbij jij de spin in het web bent van ons verkoopproces. Daarbij wordt een beroep gedaan op zowel je technische- als je commerciele vaardigheden. Je kunt een grote rol spelen in de groei van WinLed tot een belangrijke speler in de verlichtingsmarkt. Wat deze functie zo leuk en uitdagend maakt is de grote mate van vrijheid die het WinLed team krijgt om samen de eigen ‘’toko’’ te runnen.

Welke werkzaamheden liggen er straks op jouw bordje?

 • Lichtberekeningen maken en lichtplannen opstellen in DIAlux
 • Offertes uitwerken en verwerken in het ERP systeem Exact
 • Samen met je collega het contact met (potentiele) klanten onderhouden middels telefonie en mail
 • Voorbereiding en coordinatie van werkzaamheden voor onze montageservice
 • Als je dat leuk vindt, ondersteuning bij marketing gerelateerde werkzaamheden voor WinLed
 • Een paar keer per jaar meegaan naar beurzen

Wie zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die fulltime beschikbaar is om zijn of haar dosis energie in te zetten binnen ons bedrijf! Jij denkt in mogelijkheden & kansen én bent leergierig. De nieuwe binnendienst medewerker heeft uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden, wat zowel tot uiting komt naar de (potentiele) klanten toe (klantgerichtheid) als naar het team (samenwerken). Je zult zowel in teamverband als zelfstandig moeten kunnen werken aangezien je buitendienst collega vaak buiten de deur werkzaam is. Het is daarom van groot belang dat jij een proactieve houding hebt en het werk ziet liggen en ook oppakt.

Jouw profiel

 • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding of MBO+ / HBO- werk en denkniveau
 • Je beschikt over een commerciële instelling
 • Ruimtelijk inzicht vereist (tbv plattegronden lezen en indelingstekeningen maken)
 • Enige werkervaring opgedaan in een technische commerciële werkomgeving
 • Je hebt affiniteit met (elektro)techniek en/of LED-verlichting
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste (een goede Engels- en Duitse taalvaardigheid is mooi meegenomen)
 • Ervaring met AutoCAD (of een ander tekenprogramma) en kennis van DIAlux (lichtberekeningssoftware) is een pré

WinLed & Winterwarm
WinLed is een jong bedrijf in de verlichtingsmarkt. Het bedrijf is producent en leverancier van LED verlichting voor toepassingen in bedrijfsmatige omgevingen, zoals kantoren, bedrijfshallen, winkels, magazijnen en buitenterreinen. WinLed is opgericht in 2015 en maakt onderdeel uit van Winterwarm Heating Solutions.

Winterwarm Heating Solutions is een bedrijf waar vele bedrijven de winter warm mee doorkomen. Een naam die al meer dan 80 jaar garant staat voor betrouwbare verwarmingstoestellen voor de industriële en agrarische markt wereldwijd.
Het fundament onder WinLed is hetzelfde als onder Winterwarm: een betrouwbare, innovatie organisatie die Nederlandse producten levert van hoogstaande kwaliteit.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je krijgt een verantwoordelijke rol in de organisatie waarbij jij er écht toe doet. Je werkt in een gezonde en ambitieuze organisatie die zich verder blijft ontwikkelen. Alle medewerkers zetten zich voor de volle 100% in. De betrokkenheid bij de organisatie én de betrokkenheid naar elkaar toe is erg groot. De activiteiten die onze actieve personeelsvereniging organiseert zijn dan ook altijd een groot succes.

Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO Metalektro (Grootmetaal) dat gepaard gaat met een ruim aantal vakantie- en ATV dagen (40 in totaal). Ook geniet je jaarlijks mee in een aantrekkelijke winstdelingsregeling. Tot slot biedt WinLed (scholings)mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld op gebied van verlichtingskunde. Immers valt "alles"te leren wanneer er ene dosis motivatie vanuit jouw kant beschikbaar is. Ook als je nog relatief onervaren bent, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet langer én reageer!

Je kunt jouw interesse kenbaar maken middels een motivatiebrief met bijbehorend cv. Solliciteren kan tot 29 februari via:
Anouk Woordes - mailadres: a.woordes@winterwarm.nl of of solliciteer direct via deze link.

Wil je meer informatie over deze vacature? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 0543-546300. Je kunt vragen naar Timo Kuiper (WinLed) of Anouk Woordes (HRM).

Ben je zelf niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar ken je wel iemand waarvoor deze baan op het lijf geschreven is? Ook dan komen we graag met hem/haar in contact!