LED Verlichting Bedrijfshal

Goede bedrijfshalverlichting stelt mensen niet alleen in staat op een productieve manier te werken, maar creëert ook een veilige werkomgeving. Tegenwoordig wordt voor bedrijfshalverlichting veelal led lijnverlichting toegepast. Het ziet er strak uit, is energiezuinig en  geeft een mooie lichtverdeling.  Zowel in productiehallen, magazijnen, en werkplaatsen wordt veel gebruik gemaakt van led bedrijfshalverlichting maar ook in koelruimtes, (parkeer)garages, bouwmarkten en andere winkels.

Van TL naar led verlichting in uw bedrijfshal

Jarenlang werd het gros van de bedrijfshallen verlicht door TL-lampen. Groot nadeel van TL-lampen is dat ze na verloop van tijd steeds minder licht afgeven, veel elektriciteit verbruiken, en ook regelmatig vervangen moeten worden. Tegenwoordig zien we dat men in de industrie massaal omschakelt naar energiezuinige led bedrijfshalverlichting. De investering is vaak binnen 3 jaar al terugverdiend.

bedrijfshalverlichting garantie

Waarom kiezen voor bedrijfshalverlichting van WinLed?

  • Hoge energiebesparing mogelijk (tot 65%!)
  • Uitstekende kleurweergave (CRI: > 80)
  • Hoge lichtopbrengst tussen 115 en 136 lm/W
  • Optimale warmtehuishouding (verlengt levensduur)
  • Levensduur >100.000 uur
  • Behoud van lichtintensiteit en lichtkleur (ook ná 5 jaar)
  • Voldoet aan eisen EIA-aftrek (= minimaal 100 lm/W)
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • 5 jaar garantie
  • Montageservice mogelijk door ons eigen montageteam

WinLed Skyline als bedrijfshalverlichting

De WinLed Skyline serie is zeer geschikt als bedrijfshalverlichting. Hoog aan het plafond of in lijnen boven de montagebaan of de diverse fabricage afdelingen. Voor boven de gangpaden in magazijn heeft WinLed de gelense uitvoeringen met smalle lichtbundel die tot wel 20m hoog gemonteerd kunnen worden. Kies voor de lichtkleur die u het beste past, varierend van warm wit (3000K) tot koel wit (6500K)

Bekijk de WinLed Skyline serie

 

Led Bedrijfshalverlichting Winled Skyline

Hoogwaardige led verlichting voor bedrijfshallen

WinLed heeft een compleet pakket bedrijfshalverlichting ontwikkeld wat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die het bedrijfsleven stelt. De digitale aansturing van de bedrijfshalverlichting maakt het  mogelijk om dag- en/of weekprogramma’s in te stellen en met bewegingsmelders te werken zodat nog meer energie bespaard kan worden. 

Heeft u traditionele Veko TL-armaturen en profielen hangen die nog in goede staat verkeren? Dan is dat geen probleem. Het Veko-armatuur is uitwisselbaar met de Skyline-armatuur.  De reeds aanwezige profielen kunnen blijven hangen terwijl u eenvoudigweg de Veko-TL armaturen vervangt door de Skylline led lijnverlichtingsarmaturen. Een eenvoudige operatie tegen relatief lage kosten welke meteen een lagere electricteitsrekening oplevert.

led highbay Winled

Alternatief: WinLed Highbay

Hoge bedrijfsruimtes laten zich echter ook prima verlichten door Highbay armaturen. Geeft u daar de voorkeur aan? Kijkt u dan bij WinLed magazijnverlichting.