WinLed bedrijfshalverlichting

Goede verlichting in bedrijfshallen stelt mensen niet alleen in staat op een productieve manier te werken, maar creëert ook een veilige werkomgeving. In bedrijfshallen worden hiervoor veel lijnverlichting toegepast, zowel in productiehallen, als ook in magazijnen, werkplaatsen, (parkeer)garages, bouwmarkten, etc.

Van TL naar LED verlichting

Jarenlang werd het gros van de bedrijfshallen verlicht door TL-lampen. Armaturen werden tegen het plafond geplaatst of in bakken boven werkplekken en assemblagelijnen gehangen. Nadeel was dat de TL-lampen na verloop van tijd steeds minder licht afgaven, veel elektriciteit verbruikten, en ook regelmatig vervangen moesten worden. Nu de prijzen van LED armaturen naar beneden gaan, zien we dat men in de industrie ook massaal omschakelt naar energiezuinige LED armaturen. 

Voordelen LED lijnverlichting

De voordelen van LED lijnverlichting zijn evident: het energieverbruik gaat met sprongen omlaag (gemiddeld 65%!), de kwaliteit van het licht blijft constant door de jaren heen, en de armaturen gaan veel langer mee. LED lijnverlichting is daarnaast tril- en schokbestendig wat deze armaturen zeer geschikt maakt om ze in de zware industrie toe te passen. Tevens zijn de LED's en de driver goed bestand tegen kou, ook beneden de -10 °C terwijl de armatuur een stuk minder warm wordt dan een TL-lamp. Dat maakt LED lijnverlichting bij uitstek geschikt voor toepassing in gekoelde ruimtes en vrieshuizen.

WinLed industriële LED verlichting

WinLed heeft zich op toegelegd op het ontwikkelen en produceren van een compleet pakket LED verlichting voor industriële toepassingen wat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die het bedrijfsleven stelt. De WinLed Skyline armatuur is een hoogwaardige verlichtingsarmatuur met PMMA opale afscherming welke in verschillende lichtkleuren geleverd kan worden. Met meer dan 120 lm/W is de lichtopbrengst hoog. De kwaliteitsdrivers van Osram maken digitale aansturing mogelijk voor het instellen van dag- en of weekprogramma’s zodat nog meer energie bespaard kan worden. 

Hoogwaardige materialen

WinLed produceert de Skyline armaturen in de eigen ESD-veilige productie-omgeving. De volledig geëxtrudeerde aluminium behuizing (in eigen huis gemaakt) zorgt voor een optimale koeling van de LED's en de geïntegreerde driver wat zeer bevorderlijk is voor de levensduur: meer dan 70.000 branduren is eenvoudig haalbaar. De armaturen hebben een uitstekende kleurweergave (CRI>80) en lichtopbrengst, en zorgen voor een gelijkmatige lichtverdeling. Zelfs na 5 jaar is de lichtintensiteit en de lichtkleur nog gelijk aan het moment van aanschaf. De Skyline armaturen zijn verkrijgbaar als individuele armatuur en als doorlopende lichtlijn. De Skyline armaturen kunnen ook uitgewisseld worden met traditionele Veko TL-armaturen die nog op veel plekken in Nederland hangen.

Waarom kiezen voor WinLed Skyline bedrijfshalverlichting?

  • Uitstekende kleurweergave en lichtopbrengst
  • Hoge lichtopbrengst > 120 lm/W
  • Hoge energiebesparing mogelijk (tot 65%!)
  • Optimale warmtehuishouding (verlengt levensduur)
  • Levensduur >70.000 uur
  • CE-gekeurd
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • 5 jaar garantie
Afbeelding: Highbay

Alternatief: WinLed Highbay

Hoge bedrijfsruimtes laten zich echter ook prima verlichten door Highbay armaturen. Geeft u daar de voorkeur aan? Kijkt u dan bij WinLed magazijnverlichting.

Link: 7931

WinLed Skyline als bedrijfshalverlichting

De WinLed Skyline serie kan iedere bedrijfsruimte voorzien van goed werklicht. Hoog aan het plafond of in lijnen boven de montage baan. Naar wens van warm wit tot stralend wit.

Bekijk de WinLed Skyline serie