Afbeelding: 20220110_144101

Skyline verlichting voor Crownfood XL

Crownfood XL in Enschede is een groothandel met passie voor ‘Food’. Zo is Crownfood dé schakel tussen horeca afnemers en fabrikanten. Lees meer >>

Afbeelding: 20210127_092230

Nieuwbouw Anvil verlicht door Skyline lichtlijnsysteem

Job Precision en Jansen Machining Technologie van de Anvil groep hebben in Valkenswaard een nieuw pand betrokken voorzien van Skyline armaturen.

Lees meer >>

Widem verlichting

Volledig magazijn voorzien van Skyline verlichting

Skyline verlichting aangestuurd met behulp van sensoren, gemonteerd door het Winled montage team.

Lees meer >>

Afbeelding: Wingerden (3)

Nieuwe Skyline lichtlijnen: een glasheldere beslissing

Vervanging van bestaande verlichting levert bij Wigo in Vuuren een besparing van ruim 60% van het elektriciteitsverbruik op.

Lees meer >>

Afbeelding: 20190527-DHF_4162

Nieuw pand Van Raam voorzien van Skyline lijnverlichting

Een prachtig nieuw pand verdient mooie verlichting. WinLed mocht de lijnverlichting leveren voor het geheel nieuwe bedrijfsgebouw van 13.500 m2 voor fabrikant van aangepaste fietsen Van Raam uit Varsseveld. Productieruimte, spuiterij, magazijn en expeditie werden door installatiebedrijf Heva voorzien van Skyline lichtlijnen in 2 verschillende uitvoeringen. 
 

Lees meer >>

Afbeelding: DSC05220

Veko-lichtlijnen vervangen door Skyline

Dat u niet alleen voor nieuwe ledverlichting bij WinLed moet zijn, maar ook voor renovatie van uw huidige TL-lichtlijnen, bewijst het project Dewin. Daar werden de bestaande Veko lichtlijnen met 1000 TL-lampen in de productiehal en magazijn, vervangen door 174 WinLed ledunits.
 

Lees meer >>

Afbeelding: DSC05092

Peugeots in de spotlight

De showroom van Peugeot Nefkens in Tilburg is recentelijk voorzien van fraaie verlichting zodat de auto's goed uitkomen. WinLed Highbays met 15.000 lumen zorgen er voor dat het glimt en glanst. Een mooie belichting is immers een belangrijke voorwaarde bij de verkoop van auto's.

Bekijk het project>>

Afbeelding: 6H5A2099 uitsnede

Office armaturen in ziekenhuis St. Antonius

Van bedrijfshal tot magazijn tot speelgoedwinkel maar ook in een dierenkliniek en een ziekenhuis: WinLed bewijst dat zij voor ieder type ruimte geschikte armaturen kan leveren.

Het St. Antonius ziekenhuis in Beneden-Leeuwen is gefaseerd de tl-verlichting in diverse andere werkruimtes aan het vervangen door WinLed Office panelen. 

Bekijk het project>

Afbeelding: IMG_0723

Vervanging TL-verlichting bij Novi Kunststoffen BV

Een zee van licht in de productiehal van Novi Kunststoffen met Skyline lichtlijnen.

Bekijk het project>

Afbeelding: IMAG0404

WinLed Highbays bij Elburg Yachting

In Elburg worden sinds kort luxueuze jachten mooi in het licht gezet door WinLed Highbays. Een hele boost voor de verkoop!

Bekijk het project>

Afbeelding: 20180710-DHF_2536

Van Marcke EDC - Kortrijk (BE)

88.000 m2 magazijn oppervlak moest er verlicht worden in het nieuwe centrale distirbutiecentrum van Van Marcke in Kortrijk. Belgisch grootste sanitair- en verwarmingsgroothandel stapt de toekomst in met een hyper-modern distributiecentrum, een zgn. Breeam-gebouw. En WinLed mocht de lijnverlichting leveren voor alle magazijnen waarvan het grootste gedeelte 12 m. hoog is. In totaal werd ruim 9 km. Skyline lichtlijnen gemonteerd met diverse aansturingen.

Lees meer over het verloop van dit bijzondere project >

Link: 8476

Sorba Projects - Winterswijk

Sorba Projects voert hoogstandjes uit op het gebied van gevelbekleding en afbouw van infra-structurele werken (stations, metro's, etc.). Zij bouwden een nieuwe opslaghal met zonnepanelen op het dak en Winterwarm hoog rendement luchtverwarmers in de hal. Uiteraard werd voor de verlichting voor zuinige ledarmaturen gekozen en wel voor de WinLed Skyline. Dit resulteert in een duurzaam en energiezuinig nieuwbouw project.

Bekijk project >

Link: 8474

Caligen - Breda

Jarenlang werd de productiehal van Caligen (producent van schuimplaten) uit Breda verlicht met gasontladingslampen. Eind 2017 werden deze alle vervangen door WinLed Highbays. De lichtopbrengst ging daardoor van 80 lux naar 243 lux! Waarachtig een hele verbetering.

Bekijk project >

Link: 8475

Slotboom Steenhouwers -Winterswijk

De werkplaats van Slotboom Steenhouwers is nu een stuk lichter door het ophangen van Skyline lichtlijnen. Het restaureren van oude ornamenten en bewerken van natuursteen is een precisiewerkje wat goed werklicht vereist. De steenhouwers bij Slotboom kunnen nu nog beter hun bijzondere werkzaamheden uitvoeren.

Bekijk project >

Link: 8505

Animal Care - Vught

Vught heeft er een nieuwe dierenwinkel bij!   PD Installaties wendde zich tot ons om mee te denken in een hoogwaardige lichtoplossing voor een nieuw te openen dierenspeciaalzaak. Op wens van de klant zijn hier dimbare WinLed highbays geplaatst en een behoorlijk aantal SkyLine lichtlijnen welke samen zorgdragen voor een fraai uitgelichte winkel met een gelijkmatige lichtspreiding.  Stijlvol ontwerp en mooi licht tot grote tevredenheid van klant en installateur!

Bekijk project >

Link: 8504

De Kok Staalbouw - Heerle

De Kok Staalbouw is een toonaangevend nationaal en internationaal staalconstructiebedrijf dat over de hele wereld actief is. Zij bouwen iedere gewenste staalconstructie groot of klein en bereiden deze voor in een forse bedrijfshal. Een dergelijke hoge hal is bij uitstek geschikt om te verlichten met halstralers. De Kok koos voor de WinLed Higbays gezien de hoge kwaliteit van het koellichaam welke een lange levensduur garandeert.

Bekijk project >

Link: 8506

Dierenkliniek - Winterswijk

Gezelschapsdieren, landbouwdieren en paarden: allemaal krijgen ze de volle aandacht in de Dierenkliniek Winterswijk. Om de juiste diagnose te stellen hebben de dierenartsen hier uiteraard helder verlichte behandelkamers voor nodig. Daarnaast wilde men proberen om de electriciteitsnota aanzienlijk naar beneden te bregen. Dit is gelukt met het installeren van WinLed Office panelen in de behandelkamers en kantoren, en Skyline opbouw armaturen in de berging. 

Bekijk project >