WinLed magazijn verlichting

In magazijnen en opslagruimtes ontbreekt veelal daglicht en is men vaak afhankelijk van de magazijn verlichting om goed te kunnen werken. Deze magazijn verlichting moet vooral functioneel zijn: helder licht afgeven, een goede lichtspreiding creëren, een lange levensduur hebben en bij voorkeur zo min mogelijk energie verbruiken. Tevens dient de verlichting een veilige en efficiënte werkomgeving te creëren voor de mensen die er werkzaam zijn.

Voorheen werd hier vaak voor highbays met gasontladingslampen gekozen. Deze kennen een behoorlijk aantal nadelen: er is een bepaalde opwarmtijd nodig voordat de lamp op volle kracht brandt, het licht is vaak niet erg helder, de lichtopbrengst neemt sterk af na verloop van tijd, het energieverbruik is hoog (400 W. per lamp) en de levensduur is relatief kort (± 10.000 uur).

LED highbays grote sprong vooruit

De huidige moderne highbays met LED technologie zijn een enorme verbetering. Allereerst al in het gebruik. Het LED licht is helder en zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid in alle hoeken van de ruimte. Zodra u de schakelaar omdraait is er een zee van licht! Prettig voor uw werknemers die met één oogopslag kunnen zien waar ze moeten zijn en veilig de gewenste werkzaamheden kunnen uitvoeren.  

Energie besparen met LED highbays

Het meest opvallende is de aanzienlijke energiebesparing die gerealiseerd kan worden door het toepassen van LED highbays. De WinLed Highbays verbruiken tot 70% minder energie dan de traditionele highbays met gasontlading. Waar voorheen een lamp van 400 W. werd geplaatst, is nu een WinLed Highbay van 120 W voldoende. Een verdere energiebesparing kan gerealiseerd worden door het dimbaar maken van de lampen en/of gebruik maken van een bewegingsensor (0-10 V. aansturing). De extra investering is zo snel terug verdiend, gemiddeld binnen 3 jaar. Vraag een exacte berekening aan voor uw magazijn bij onze lichtadviseur!

Lange levensduur WinLed Highbay

Als verlichtingsarmaturen metershoog hangen of op moeilijk bereikbare plaatsen, wilt u  dat de armaturen zo lang mogelijk mee gaan. WinLed streeft daarom naar de best mogelijke kwaliteit van haar armaturen. De WinLed Highbay is voorzien van een uniek koellichaam voorzien van slimme techniek waardoor de temperatuur van de LED (COB) niet boven de 65°C uitkomt. Hierdoor gaat de armatuur veel langer mee dan gemiddeld; wij garanderen een levensduur van meer dan 100.000 uur. De WinLed Highbay is daarom ook de ideale lichtbron voor grote ruimtes met lage temperaturen (tot -25°C), dus zeer geschikt om bijvoorbeeld in de voedingsmiddelen industrie toe te passen. Ook zijn LED armaturen niet gevoelig voor trillingen. Toepassing in productiehallen met zware productiemachines is dan ook geen probleem.

Link: 7942

Mooi en functioneel

Het uiterlijk van een highbay wordt vooral door de reflector bepaald. In eerste instantie kiest u voor een bepaalde uitstralingshoek. WinLed heeft reflectoren van 45°, 90° en 120°. De lichtkleur is 4000K, een functionele helder witte kleur, en er kan gekozen worden uit 1500 lm of 2000 lm afhankelijk van de hoogte van de hal. Wilt u toch ook iets moois ophangen? Dan kunt u voor een reflector van polycarbonaat kiezen (45°); deze ziet er qua vormgeving mooier uit en laat ook licht door naar het plafond zodat er een ruimtelijker effect ontstaat. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld bouwmarkten.

Waarom kiezen voor WinLed Highbay magazijnverlichting?

  • Uitstekende kleurweergave en lichtopbrengst
  • Zeer energiezuinig
  • Hoge kwaliteit LED's (COB)
  • Optimale warmtehuishouding (verlengt levensduur)
  • Levensduur >100.000 uur
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • 5 jaar garantie
Link: 7933

WinLed Highbay als magazijnverlichting

De WinLed Highbay brengt helder licht in alle hoeken van uw magazijn. Onmiddelijk licht na inschakeling; effectief en energiezuinig, verkrijgbaar in 16 types.

Bekijk de WinLed Highbay serie