LED Magazijnverlichting

In magazijnen en opslagruimtes ontbreekt veelal daglicht en is men vaak afhankelijk van de magazijn verlichting om goed te kunnen werken. Deze magazijn verlichting moet vooral functioneel zijn: helder licht afgeven, een goede lichtspreiding creëren, een lange levensduur hebben en bij voorkeur zo min mogelijk energie verbruiken. Tevens dient de verlichting in het magazijn een veilige en efficiënte werkomgeving te creëren voor de mensen die er werkzaam zijn. In uw magazijn kunt u kiezen voor Led Lijnverlichting of voor Led Highbay verlichting.

garantie magazijnverlichting

Waarom kiezen voor WinLed magazijnverlichting?

  • Hoge energiebesparing mogelijk (tot 65%!)
  • Uitstekende kleurweergave (CRI: > 80)
  • Hoge lichtopbrengst tussen 115 en 136 lm/W
  • Optimale warmtehuishouding (verlengt levensduur)
  • Levensduur >100.000 uur
  • Behoud van lichtintensiteit en lichtkleur (ook ná 5 jaar)
  • Voldoet aan eisen EIA-aftrek (= minimaal 100 lm/W)
  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • 5 jaar garantie
  • Montageservice mogelijk door ons eigen montageteam
Led Skyline lijnverlichting als magazijn verlichting

LED Skyline lijnverlichting als magazijn verlichting

De WinLed Skyline lijnverlichting is zeer geschikt als magazijn verlichting. Hoog aan het plafond boven de opslag of boven de gangpaden tussen de stellingen. Met de gelensde uitvoering (stralingshoek 25° - tot 15.0000m lichtopbrengst) kan zelfs in hallen van wel 20 m. hoogte de vloer nog goed uitgelicht worden. Met bewegingssensoren  kan men regelen dat de verlichting alleen op 100%  aan gaat wanneer er daadwerkelijk in een gangpad gewerkt wordt. De keus voor een bepaalde lichtkleur is naar ieders wens in te vullen van warm wit (3000K) tot koel wit (6500K).

Bekijk de WinLed Skyline serie

 

Led Highbay als magazijnverlichting

Led Highbay als magazijnverlichting

De WinLed Highbay brengt helder licht in alle hoeken van uw magazijn. Een Highbay levert onmiddelijk licht na inschakeling; is effectief en energiezuinig. Vervanging van gasontladings highbays door led highbays is zeker de moeite waard. De kosten zijn binnen enkele jaren terugverdiend. De WinLed Highbay beschikt over een uniek koellichaam voorzien van een heatpipeconstructie die de leds (COB) extra koel houdt. Hierdoor kunnen wij een levensduur van meer dan 100.000 uur garanderen. De Highbay serie is verkrijgbaar in 16 types met 3 uitstralingshoeken ( 45°, 90° en 120°) met aluminium kap en in 45° met polycarbonaat kap.

Bekijk de WinLed Highbay serie

 

De huidige led magazijn verlichting

Voorheen werd vaak voor highbays met gasontladingslampen gekozen. Deze kennen een behoorlijk aantal nadelen: er is een bepaalde opwarmtijd nodig voordat de lamp op volle kracht brandt, het licht is vaak niet erg helder, de lichtopbrengst neemt sterk af na verloop van tijd, het energieverbruik is hoog (400 W. per lamp) en de levensduur is relatief kort (± 10.000 uur). De huidige moderne highbays met LED technologie zijn een enorme verbetering. Het LED licht is helder en zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid in alle hoeken van de ruimte. Zodra u de schakelaar omdraait is er een zee van licht! Prettig voor uw werknemers die met één oogopslag kunnen zien waar ze moeten zijn en veilig de gewenste werkzaamheden kunnen uitvoeren.  

Winled Magazijnverlichting

Energie besparen met led magazijn verlichting

De LED Lijnverlichting en de LED Highbays verbruiken tot 70% minder energie dan de traditionele tl-verlichting en de highbays met gasontlading. Nog meer energie kan bespaard worden door het dimbaar maken van lampen en/of gebruik maken van een bewegingssensor (Dali-aansturing of 0-10V. aansturing). De kwaliteit van het licht blijft constant door de jaren heen, en de armaturen gaan veel langer mee. De extra investering is snel terug verdiend, gemiddeld binnen 3 jaar.

Vraag een exacte berekening aan voor uw magazijnverlichting bij onze lichtadviseur.

Led magazijnverlichting die bij u past

Benieuwd naar welke verlichting het beste past bij uw ruimte? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.