LED Verlichting voor bedrijven

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze bedrijfsverlichting series voor onder andere magazijnenkantorenwinkels en bedrijfshallen. Onderzoek heeft uitgewezen dat goed werklicht bevorderlijk is voor zowel de productiviteit van mensen als voor hun welbevinden. Het plaatsen van LED Verlichtingsarmaturen is alleen daarom al zinvol. De beschikbaarheid van verschillende ledkleuren en lichtopbrengsten zorgt ervoor dat voor iedere soort omgeving een geschikt lichtarmatuur gevonden kan worden.

Licht geeft kracht en energie. Het regelt onze dagindeling, het vergroot ons welzijn en bevordert de concentratie. Een goede lichtkwaliteit in onze werkomgeving zorgt er voor dat we efficiënt werken en ons prettig voelen. LED Verlichting voor bedrijven kan die goede lichtkwaliteit leveren. Superieure lichtkleuren creëren een helder en rustig verlichte werkplek. Daarnaast is bij LED armaturen sprake van een minimaal energieverbruik, een lange levensduur en 99% recyclebaarheid van toegepaste materialen. De WinLed LED armaturen bieden al deze positieve aspecten, en meer.

SolarLight

Onze productseries

WinLed Office

WinLed Office

De WinLed Office serie is een stevig armatuur voor inbouw in systeemplafonds. Voor optimaal licht in ieder kantoor, maar ook in uw showroom of kantine.
Bekijk serie

Afbeelding: WinLedSkyline

WinLed Skyline

De WinLed Skyline serie kan iedere bedrijfsruimte voorzien van goed werklicht. Hoog aan het plafond of in lijnen boven de montage baan. Naar wens van warm wit tot stralend wit.
Bekijk serie

Link: 7933

WinLed Highbay

De WinLed Highbay brengt helder licht in alle hoeken van uw magazijn. Onmiddelijk licht na inschakeling; effectief en energiezuinig, verkrijgbaar in 16 types.
Bekijk serie

Link: 7932

WinLed Outdoor

De WinLed Outdoor zorgt niet alleen voor licht bij buitenwerkzaamheden maar zorgt ook voor veiligheid rondom uw gebouw. Effectief èn mooi.
Bekijk serie

 

Wilt u alle lichtfiles en datasheets van alle 4 series direct downloaden op uw PC, klik dan hier.