Link: http://www.ledexpo.nl/

WinLed op LedExpo Den Bosch

25-3-2020

Op 8 en 9 februari a.s. zal WinLed aanwezig zijn met een stand op LedExpo in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. De LED Expo is de grootste verlichtingsvakbeurs van de Benelux en is geopend voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur. U vindt ons op beursstand nummer D5.

Door gebruik te maken van onze invitatiecode 17LE189 kunt u gratis toegangskaarten bestellen. Klik hier.

Link: http://www.ledexpo.nl/registreer/

We presenteren op de LedExpo ons nieuwe paradepaardje, de uitbreiding van onze Winled Skyline serie met doorlopende lichtlijnen. De Skyline is een hoogwaardig volledig aluminium lichtlijnsysteem voor toepassingen in productiehallen en magazijnen. Vanaf de LedExpo is deze serie ook in gelensde uitvoering leverbaar voor een sterkere lichtbundel en met een verbeterde lumen/watt verhouding.

Natuurlijk zullen we ook onze andere innovatieve led armaturen presenteren: de WinLed Highbay, de WinLed Office en de WinLed Outdoor. Voor iedere bedrijfsruimte kunnen wij u adviseren welke type armatuur het meest geschikt is.

Verder vertellen wij u op de Led Expo graag over onze unieke service en garantie, waarmee we zowel de installateur als de groothandel ontzorgen.

We nodigen u van harte uit onze stand te bezoeken. De koffie staat klaar!

20161130_163225
Deel dit bericht