WinLed scoort geweldig project in Belgie

25-3-2020

Aan de rand van Kortijk, dicht bij de Franse grens bouwt de Van Marcke Groep haar nieuwe Europese distributiecentrum: 88.000 m2 bruikbare oppervlakte op een terrein van 15 ha. (= 30 voetbalvelden) en WinLed mag de lijnverlichting leveren voor dit imposante gebouw! Meer dan 9 km. aan Skyline armaturen! Een geweldige opsteker voor ons als leverancier natuurlijk.

Van Marcke is Belgisch grootste groothandel op het gebied van HVAC en sanitair en beoogt met dit nieuwe distributiecentrum zowel duurzamer als efficienter te kunnen werken. Het gebouw is CO2-neutraal ontworpen met o.a. 8000(!) PV-panelen op het dak voor de electriciteit en een een geothermische warmtepomp met zonnecollectoren voor de warmtebehoefte. Uiteraard wordt het gebouw volledig voorzien van zuinige LED-technologie voor de verlichting.

WinLed is heel trots dat Van Marcke de keus voor onze Skyline lijnverlichtingsarmaturen heeft gemaakt. Vooral het robuuste ontwerp van de aluminium profielen en betrouwbaarheid van het Nederlandse product gaven de doorslag. En natuurlijk was de prijs zodanig goed dat we ons konden meten met andere aanbieders! 

Afbeelding: foto nieuwe disitributiecentrum
Artist impression van het nieuwe Van Marcke distributiecentrum
Deel dit bericht