Afbeelding: Wingerden VERT

Nieuwe Skyline lichtlijnen: een glasheldere beslissing

Eén ding was voor bedrijf Wigo in Vuuren duidelijk: de verlichting in hun producthal waar men customised glas en raamoplossingen voor jachten en schepen produceert, was op zich prima maar men wilde wel graag een stap maken in duurzaamheid en een besparing realiseren in het elektriciteitsverbruik.

WinLed rekende uit dat bij toepassing van Skylinen ledlichtlijnen het elektriciteitsverbruik met zo'n 60% op jaarbasis zou dalen bij een gelijkblijvend lichtniveau en gelijkblijvend gebruik. Dat was de moeite (en de investering!) waard. Met een gemiddelde levensduur van 100.000 branduren (TL-armaturen gaan gemiddeld 35.000 branduren mee) en lichtkwaliteit die jarenlang op peil blijft (hoge L/B-waarde), heeft Wigo zich voor lange tijd van goed licht verzekert. Samen met installatiebedrijf Grevers leverde en installeerde WinLed 500m. lichtlijn met 127 Skyline armaturen.

Een bewerkelijke klus want vooraf was ook afgesproken dat het productieproces niet verstoord mocht worden tijdens de montage. Dit lukte echter prima. 

 

Bekijk de WinLed Lijnverlichting

Wingerden (2)
Wingerden (3)
Wingerden (4)