Klein Poelhuis Konstruktie & Winled

Vakwerk ondersteund door Vakwerk

 

Volledige bedrijfshal Klein Poelhuis Konstruktie voorzien van Winled Skyline

Klein Poelhuis Konstruktie is een veelzijdig bedrijf. Actief in het ontwerpen, produceren en monteren van staal­constructies voor (utiliteits)bouw en industrie, trappen, hekwerken, speciale constructies en woningen. Alles in eigen beheer, uitgevoerd door toegewijde vakmensen, met korte overleg­lijnen naar de klant.

Logisch besluit met kwaliteit als uitgangspunt
De bedrijfshal van Klein Poelhuis beslaat zo’n 5200m2, in de oude situatie nog voorzien van TL-verlichting.
Om mee te gaan met de hedendaagse eisen op het gebied van energieverbruik en de verbetering van arbeidsomstandigheden, is een  overstap naar LED verlichting een logisch besluit.
Klein Poelhuis Konstruktie heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, met dit als uitgangspunt was het belletje naar WinLed dan ook snel gemaakt!

Prima eindresultaat
Grote wens van de opdrachtgever was om een gemiddelde Lux-waarde van 350lx te creëren.
Met 550 meter aan High-end WinLed Skyline lichtlijnen, voorzien van nog geen 200 stuks armaturen van 10.000lm en 4.000K hebben we deze lux-waarde ruimschoots weten te behalen, met een zeer nette gemiddelde gelijkmatigheid van 0.60 (Norm is 0.40)
Een groot bijkomend pluspunt is de terugverdientijd van 3,5 jaar.

Volledig ontzorgd
Klein Poelhuis heeft dankbaar gebruik gemaakt van de WinLed-montageservice.
Met WinLed-montageservice is de klant volledig ontzorgd op het gebied van demontage van de oude armaturen en kabels, afvoer van de oude materialen en het monteren van de nieuwe lichtlijnen en armaturen. In vele gevallen zelfs zonder het productieproces te verstoren.

De oude TL-verlichting bestond uit ruim 560 armaturen, met daarnaast een grote hoeveelheid oude bekabeling. Demontage en montage beloofde dus een flinke klus te worden!
Dankzij de korte lijnen en het goede overleg dat er was met klant, groothandel (Technische Unie) en Installateur (Klein Poelhuis Installatie) hebben we snel kunnen schakelen, wat resulteerde in een oplevering van slechts 2(!) werkweken na de opdrachtbevestiging.

Aanrader
”Enorm tevreden over het eindresultaat! Het Winled-montageteam heeft in een zeer korte tijd de oude verlichting gedemonteerd en de nieuwe lichtlijnen gemonteerd. We kunnen iedereen aanraden om deze stap te maken!”  Aldus een zeer tevreden klant.

Bekijk de WinLed Lijnverlichting

20201030_120029
De juiste lichthoeveelheid op de werkvloer
20201030_120400
Perfecte werkomstandigheden